11. Plinarski forum

U zagrebačkom hotelu Antunović, u organizaciji Energetika marketinga, održat će se od 22. do 23. ožujka 11. Plinarski forum. Program ovogodišnjeg Foruma posvećen je aktualnom stanju u hrvatskom plinskom gospodarstvu i plinskoj tehnici. Naglasak će biti na  problematici distribucije i opskrbe plinom, novim propisima iz plinskog gospodarstva, te organizaciji rada i odnosima pojedinih struka u plinskom lancu.
Tradicionalni susret ''plinskih stručnjaka  okupit će brojne renomirane hrvatske stručnjake i vodeće ljude iz plinskog biznisa koji će izložiti svoje ideje i planove za budućnost plinskog gospodarstva. Svoje radove prijavili su i Plinacrovi stručnjaci Ivana Marković, direktorica Sektora tehnološkog upravljanja koja će održati izlaganje na temu: „Utjecaj interkonekcije na sigurnost opskrbe prirodnim plinom''  i Vladimir Đurović, rukovoditelj Službe strateškog upravljanja i planiranja s temom: ''Razvoj plinskih projekata i sustava u Hrvatskoj i regiji i uključivanje u europske tokove prirodnog plina''. 
Očekuje se stotinjak  stručnjaka koji će preko znanstveno-stručnih predavanja, okruglih stolova i panel diskusija obrazložiti brojne aktualne teme iz plinskog gospodarstva republike Hrvatske.
 
Prethodna tema:
11. Plinarski forum
Sljedeća tema:
Plin sve bliži Splitu