Preminuo naš kolega Antun Kranjčec

Poštovani poslovni partneri, suradnici i djelatnici Plinacra,
 
u dubokoj boli i tuzi javljamo da nas je u subotu, 22. lipnja 2024. u 54. godini života napustio naš dragi prijatelj i kolega, direktor Sektora održavanja i razvoja transportnog sustava, Antun Kranjčec.

Vijest o smrti našega Antuna, čovjeka koji nam je dugo godina bio blizak prijatelj i suradnik, primili smo s nevjericom, tim više što smo do jučer zajedno, bez predaha radili na brojnim projektima koje Plinacro trenutno provodi.
Suočeni s njegovim preranim odlaskom ostajemo bespomoćni u traženju pravih riječi utjehe za one koje je smrt najviše pogodila, prije svega njegovu suprugu i dvoje djece na koje je toliko bio ponosan. 
 
Savjesnost, pouzdanost i žar koji su ga vodili dok je radio i rukovodio najvećim projektima naše tvrtke predstavljaju dar koji ostavlja generacijama koje dolaze. Teško će biti ispuniti prazninu koju je njegova smrt ostavila u našoj tvrtki i srcima nas kolega.
 
Posljednji ispraćaj našega dragoga kolege Antuna Kranjčeca bit će u srijedu, 26. lipnja 2024. godine u 14 sati u Velikoj dvorani na Krematoriju. 
 
Počivao u miru Božjem!
Uprava