Plinacro na Linkedinu

Plinacrov profil/stranica na poslovnoj društvenoj mreži Linkedin, koji postoji već nekoliko godina, u posljednjih godinu dana bilježi značajno povećanje broja pratitelja. Naime, u razdoblju od siječnja 2019. do danas broj pratitelja je sa 100-ak porastao na preko 1000.

Budući da svojim poslovanjem tvrtka nije toliko usmjerena na opću, već samo na poslovnu javnost, objave tvrtke na spomenutoj mreži glavninom prate stručnjaci iz energetskog sektora iz Hrvatske i inozemstva.

Objave uglavnom uključuju informacije o poslovanju tvrtke, njezinim investicijskim projektima te istupima Uprave i zaposlenika kroz sudjelovanje na konferencijama, okruglim stolovima i panelima te intervjue i druge oblike medijskih istupa.

Ukoliko ste aktivni na Linkedinu i želite se i na navedenoj mreži informirati o aktivnostima Plinacra, možete te to učiniti prateći Plinacrov profil/stranicu. Pristupiti joj možete putem ikone na naslovnici Plinacrove web stranice, kao i putem sljedećeg linka: https://www.linkedin.com/company/plinacro.



 
Prethodna tema:
Plinacro na Linkedinu