Promjena u Upravi Plinacra

Odlukom Skupštine Društva, od 1. listopada 2017. mr.sc. Daria Krstičević imenovana je članicom Uprave Plinacra. Gđa. Krstičević diplomirala je na Pravnom Fakultetu Sveučilišta u Sarajevu i magistrirala međunarodno javno i privatno pravo i međunarodne odnose na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Ima bogato iskustvo iz područja međunarodnih odnosa i diplomacije i međunarodnog prava. Među ostalim, obnašala je dužnosti veleposlanice BiH u Kraljevini Španjolskoj i Republici Austriji, ministra savjetnika u Stalnoj misiji BiH pri OSCE-u, predstojnice Ureda člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, savjetnice predsjednika Hrvatske gospodarske komore (HGK) za međunarodno pravo te predstojnice Državnog ureda za Hrvate izvan RH.  

Pored toga, bila je predstavnica Hrvatskog nacionalnog odbora (ICC Hrvatska) u Komisiji za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore (ICC) te je počasni član Vienna Economic Foruma (VEF). U srpnju 2004., kao veleposlanica u Kraljevini Španjolskoj, dobila je priznanje El Mundo Diplomatico, za izvrstan profesionalan rad. Aktivno govori engleski, njemački i španjolski jezik.